måndag 9 september 2013

Det var ju det här med bloggen

Varje dag när jag är ute och tränar så kommer jag och tänka på en massa saker som jag vill skriva om här i bloggen, men det blir liksom inte av. Det är ju en prioriteringsfråga och just nu är inte bloggen det, inte ens twitter även om det är lättare att skriva sina 140 tecken där.

Bebisen i magen växer och mår bra, Jack daniels har blivit pappa till 6 st söta små valpar, B växer och mår bra och är riktigt rolig, hon stortrivs på dagis och då hennes bästa kompis som är nästan 1 år äldre har börjat gå på toaletten så har B bestämt att det ska hon också göra., så vi ska köpa en sån toasits till barn nu. hemma brukar hon komma och säga "kissi mä" vilket betyder att vi ska följa med henne till toaletten och kissa...

ja prioritering, min prioritering har legat på träningen. Som ni vet satte jag ett mål förra året som var att jag skulle springa Midnattsloppet (10 kilometer) , nu kom en graviditet emellan tänker ni men IKKE! jag fick visserligen ändra målsättningen från att springa under 55 minuter till att bara ta mig igenom det hela, vilket jag även gjorde och det med bravur! har aldrig varit så stolt över mig själv och mina lagkamrater som jag var den kvällen och som vi ser fram emot nästa års alla Lopp vi ska anmäla oss till. För kan jag springa 10 kilometer utan problem  på en tid som var 13 minuter bättre än jag hade väntat mig när jag är gravid i vecka 22, vad kan jag då göra nästa år när jag inte är gravid? ?

 eventuellt blir det ett lopp till här under hösten, men då bara 5 kilometer som avrundning på mitt första riktiga löpår. sedan ska jag fortsätta träna med mitt lag (som består av Lotta, Bea och mig) så länge jag kan och orkar men dock max till v35 och sedan måste jag ha ett hemskt uppehåll från löpningen fram till mitten av februari 2014, hur ska jag klara det? Löpning är det bästa som finns! ja eller nästan, min dotter och min bebis i magen är det allra bästa som finns och sen kommer väl min hund och kanske min man och sånt där men sen kommer löpningen, den där känslan när benen bara rullar på och man njuter för varje sekund och känslan när man klarat sitt mål, den är oslagbar!

1 kommentar:

iaz sa...

Klart du ska prioritera livet och barnen/mannen/hunden före bloggen =) Och stort grattis till ditt braiga resultat på tävligen. Kul! Snart dags att ses tycker jag, kanske har du nån dag på en helg i september till mig? =) kram