tisdag 18 december 2012

mormor besök, 70års kalas & Luciatåg

 I lördags morse kom min mor, dvs B´s mormor på ett 30 timmars besök. Det var super mysigt  tyvärr tog hon regnet med sig så all snö försvann och B fick med tårar i ögonen ställa in sin pulka i förådet igen.

Det blev intensiva timmar med mormor och mycket mysigt hade vi. På lördagkvällen passade mormor och hennes sambo på att åka till Ikea medan familjen K gick på 70års fest, när vi kom hem igen fanns här julklappar till B, bord och stolar, de ville hon klättra på hela kvällen.

På söndagmorgonen gick B i Kyrkans Luciatåg, det blev helt perfekt att mormor kunde följa med. B hade jätte roligt, och på något sätt hade hon missuppfattat lite, för när Lucia tåget gick och satte sig då gick hon fram och ställde sig i mitten och ville ha solo-framträdande..

efter Luciatåget så var det dags för B´s andra framträdande för dagen, hon skulle spela Jesusbarnet när Konfirmanderna spelade Teater, hon skötte sig utmärkt även där, men ville inte gärna ligga still i krubban vilket gjorde det hela väldigt roligt. 








4 kommentarer:

Storasyster sa...

Åh, söta unge!!!

ika sa...

åh tack söta storasyster men är jag inte lite gammal att kallas unge? Eller du kanske menade din systerdotter? hehe

Anna sa...

Fina B!

iaz sa...

Härligt men lite besök av mormor/mamma :-) Å lilla B, sötaste!! Hoppas vi ses snart. Kram!!!