måndag 9 juli 2012

"bapppa, bapppa, bapppa"!


Jo det är det enda som det tjatas om hela dagarna långa.. bapppa bapppa bapppa bapppa bapppa bapppa bappa bapppppppppppa! om och om igen så det värker i öronen! MEN hon ska inte vara hos pappa eller leka ensam med pappa, B vill gärna 24 timmar om dygnet sitta fastklistrad i min famn medan hon tjatar från kl 07 på morgonen till kl 19,30 när hon somnar bapppa bapppa bapppa bapppa bapppa bapppa bappa bapppppppppppa"!  Det är knappt så det är tyst när hon vilar middag.

Hur svårt kan det vara liksom? "mamma mammma mammma" det måste ju vara lika lätt att säga som bapppa bapppa bapppa bapppa bapppa bapppa bappa bapppppppppppa

Nåja eftersom B absolut inte vill vara i sin pappas famn eller umgås med sin pappa själv så ska väl han få en liten del av kakan ändå men snälla älskade B när ska du börja tjaja om mammma hela dagarna? 

Fast ibland byter hon ju faktisk ut sitt eviga tjat om pappa, hon tjatar ju på hundarna oxå, jadå så här låter det "vooooov, vooooov, voooov, vooov, vooov, sen ska hon springa efter hundarna, speciellt Jack Daniels som hon leker jätte mycket med. Elvis är inte lika förtjust i att ha henne nära, det gör så ont i hans päls då. han vill ha henne på avstånd. 

Ja imorgon är det sista gången som öppna förskolan har öppet för säsongen, nu har de semesterstängt i 4 veckor och eftersom jag jobbar på Falsterbo horse show imorgon så fick vi gå dit idag stället. B red bla på gunghästen och jag lovade henne att hon ska få rida på riktig häst både imorgon och på onsdag.


Inga kommentarer: