fredag 23 november 2012

Kul på Kulhuset

på fredagar har öppna förskolan utedagar och idag skulle de vara på Kulhuset så vi hade sedan länge bestämt att vi skulle följa med. Det är gratis för barn under 1 år så det gäller ju att passa på, men jag vågade inte säga i kassan att hon är 11 månader och 29 dagar så jag sa att hon bara var 11 månader, mådde dåligt efteråt..

.i af B fullkomligt älskade att vara där, åh var så himla roligt tyckte hon, mycket barn och många äldre, men även hennes bästa Kompis E som bara är några månader äldre var där. Men idag lekte B mest men en tjej med downssyndrom, hon hette Alice och var 6 år, dom hade verkligen superskoj tillsammans

.
3 timmar gick och B somnade fortare än kvickt i vagnen, Kulhuset
kommer vi defintivt att besöka fler gånger!

Även om klockan är sent så gör vi oss nu redo för att åka till söderslättshallen och hejja på S när hans lag möter Eslöv nu kl 19 ...jo jag har väl sagt det att min dotter fått för sig att vara vaken till kl 23 på kvällarna, så varför inte lixom?

1 kommentar:

Anna sa...

Men inte ska du väl må dåligt för det! B har ju faktiskt inte fyllt 1 än. Alla andra gränser gäller ju från födelsedagen. Det är ingen som kommer att ha dåligt samvete över att hon inte får körkort när hon är 17 år och 363 dagar ;)