torsdag 22 november 2012

Skick på Bamse-tröjan?

Att sälja begagnat är bra men kan även vara påfrestande för överallt finns de där extremt snåla människorna, ni vet de som förväntar sig nyskick för inga pengar alls, Helst vill de få pengar för att ta emot den nästan oanvända gåstolen eller vad det nu är.

För en tid sedan hade vi lagt ut en annons på blocket "blandade leksaker 5kr/st eller en helpåse för 50kr " allt för att vi ville bli sv med Simons alla gamla leksaker som Birgitta inte kommer att använda. Hursomhelst folk ringde men precis ALLA ville pruta, pruta på vadå lixom? En dinosaurie som kostar flera 100 i butik eller en perfekt fungerande krigsbil...tillsist tog vi bort annonsen.

I helgen var vi på loppis, köpte en pulka till B för 10 kr. A frågade vad den kostade, 10kr sa tjejen som sålde, åå rena rama rånet skämtade A så tjejen sänkte till 5kr, men nej det var ett skämt sa vi och gav henne 20kr bara för det, en ny kostar ju 199kr så hur det en blev så gjorde vi ett klipp.

Men folk tänker inte så. En bekant till mig har lagt ut 3 tröjor på en annonssida på Facebook, 15 kr/st vill hon ha, folk kommenterar: Skicket på Bamse-tröjan? Hon sa att hon hade sådan lust att skriva: vad tror du själv för 15kr? men eHon skrev: använd...

1 kommentar:

iaz sa...

en del folk bara är såna tyvärr, men fint att ni gav henne 20 kr istället. Fram för fler som ni! LIlla Birgitta längtar efter snö på bilden tror jag mest ;) Kram!