söndag 13 maj 2012

Mors dag, i finland!

Fördelen med att vara gift och ha barn med en finne är att man har 2 mors dag!!

Och idag är det Mors dag i Finland, så vi har firat min första mors dag, dagen kändes speciell på många olika sätt och vi åt upp resterna från gårdagens dop och bröllopskalas.

Vi har mest tagit det lugnt och tagit igen oss efter en intensiv helg idag, bytt en av presenterna som B fick, ätit rester från den helt fantastiskt goda maten som Lotta hade gjort till oss, ätit lite tårtrester och då solen tittade fram idag var B och jag ute en stund på vår lekplats och lekte innan vi gick in och vilade tillsammans. Riktigt härlig finsk mors dag med andra ord.

Bilder och text från gårdagen kommer men inte idag. Nu bara njuter jag, av känslan av att vara gift på riktigt. För det är något speciellt med att gifta sig i kyrkan till skillnad från ett rådhus i Serbien även om det oxå var helt underbart på sitt sätt och det bästa av allt? Att min lillasyster var med båda gångerna! ja och sedan min fantastiska man också förståss.

1 kommentar:

Anna sa...

Ett stort grattis och lycka till! Vad underbart med 2 mors dag förresten. Det har jag aldrig tänkt på förut, men jag kanske skulle ta och uppvakta min mamma både på svenska morsdag och på polska dagen. (Min mamma är från Polen) Hon skulle garanterat bli överraskad.