onsdag 7 november 2012

"vad avsmalnad och fin hon har blivit"

Min dotter har tydligen blivit avsmalnad och vacker nu när hon har börjat gå, ja i af om man ska tro en av MAMMORNA på kyrkans barntimme idag. Jag sa absolut ingenting när den kommentaren kom. Mamman och jag har uppenbarligen helt vitt skilda åsikter om våra snart 1 års barns utseende, Min dotter är lixom perfekt i mina ögon oavsett vad hon tycker och jag tycker verkligen inte att min snart 1 åriga dotter behöver tänka på figuren redan och jag struntar i om hon är tjock eller smal eller vad det nu är, jag älskar min dotter för att hon är hon och för mig är hon helt perfekt.

Fast nu råkar jag ju iof reagera negativt på "din" vad jag förstår var menat som en positiv kommentar och detta kanske beror på de 2 incidenterna tidigare under samma halvtimme där du 1: tog bort boken från min dotter för att din dotter kunde äta upp den, 2: tog ifrån min dotter markasen när våra barn bytte och du bytte tillbaka ...

Förlåt mig jag var tvungen att skriva av mig, jag vet inte om mamman läser min blogg eller inte, jag vet att två av hennes kompisar gör det och jag ber om ursäkt för detta inlägg då men även om jag vill strunta i det så väcker det en diskussion i pedagogik och uppfostran av sin dotter. Jag har säkerligen många fel i min uppfostran jag också, men iaf...jag skulle aldrig kommentera ett annats barns figur

2 kommentarer:

Anna sa...

Men ursäkta! B är snart 1 år! ETT ÅR! Vem har börjat bry sig om hur barnen ser ut i figuren??? Jag har en snart 4-åring som har hull på kroppen. Men hon är inte överviktig. Om jag bryr mig? Nej, dels för att barn ser olika ut, dels för att jag vet att hon inte äter en massa onyttigt i tid och otid och dels för att hon är ett litet barn - långt utanför farozonen för farlig övervikt. (det är ju skillnad på normalviktiga barn och grovt överviktiga tycker jag) Lilla B är perfekt, det tycker jag med!

ika sa...

Jo men precis och jag hoppas dessutom att min dotter aldrig behöver uppleva mobbing pga hur hon ser ut.

Min bästa vänninna, hennes 8 åriga dotter är smal och hennes styvmamma hade sagt att hon tycker att E har tjocka lår! Hur sjukt är inte det?

Den dagen vi slutar tycka att våra egna barn är perfekta behöver vi söka hjälp på riktigt för då är det något som är allvarligt fel, det är bara min åsikt!