måndag 1 oktober 2012

Ta med barnet?

Tycker synd om dem som jobbar på Migrationsverket för vad de än gör så gör de fel. En dotter blir utvisad till sin mamma som vill ha hem barnet, svenska folket gör uppror! En mamma blir utvisad men inte barnet, svenska folket gör uppror! Det är väl bara för mamman att ta med sig barnet då så splittras inte familjen? Migrationsverket har inte sagt något om att familjen ska splittras, ingenting om att mamman & barnet inte får leva ihop, nej de har bara sagt att mamman inte får stanna i Sverige.

Det kan inte vara lätt att jobba på det som troligen är Sveriges mest hatade myndighet, det & lapplisorna....

2 kommentarer:

Anna sa...

Väldigt intressant tanke! Utan att veta några detaljer tänker jag dock att om man kommit till Sverige som flykting(?) så är kanske inte första tanken att ta med sitt barn till det man flytt ifrån? Utan då antar jag att mamman kämpar med näbbar och klor för att få stanna i Sverige med barnet istället.

ika sa...

jag vet inte heller så mycket om bakgrunden men kvinnan kom inte från något krigsland iaf, men mitt syfte med inlägget var mest att det kan inte vara skoj att jobba på migrationsverket och ha ett jobb där man alltid gör fel, vad de än tar för beslut så blir det fel enligt svenska folket.