torsdag 15 juli 2010

Sommarbus och sommarklänning


Det blev powerwalk och jogg med elvis upp till de glada finnarna som bor ett par kilometer ifrån mig i tisdagskväll, ca 5 rättare sagt. Deras yngsta dotter som är 4 bäddade ner elvis i hennes hello kitty docksäng och där låg han hela kvällen, marie sa att jag kunde köpa en sådan säng på icamaxi åt elvis. Iaf han låg och mös där, det efter att lilla minna smitit iväg med elvis till lekplatsen där dom hade åkt karusell och ruchebana, elvis ville det sa minna. När de kom tillbaka hämtade hon en ost och ett skinkpaket från kylen, tog med elvis till lekstugan och där hade dom piknik. Minna klädde även på elvis hennes baddräkt och sa " jag älskar dig elvis, jag ska få dig". Vi fick oss ett gott skratt och beundrade elvis tålamod.

Igår agility ute på tbk i simremarken, jag cyklade ( dryga milen) me edith i korgen och elvis sprang bredvid.

Idag har jag handlat 3 sommarklänningar ute i beddingestrand till lilla emilija, en till panos emporio bikini och en sommarklänning. Efter beddinge åt vi lunch i smygehuk ( sveriges sydligaste udde) innan vi eller jag rättaresagt shoppa 3 väskor på agdas shop i simremarken. Djuren fick 2 gigantiska vattenskålar som edith nästan kan bada i.

Selma har sedan ett par dagar varit ute fritt vid stora huset, det går jätte bra förutom att hon döda en fågelunge idag. men hon måste vara inne när det är mörkt, jag kan inte sova annars. Alice går fortfarande i koppel och det får hon göra tills hon blivit öronmärkt, även om hon har halsband som hon ju kan tappa. För i den här stan har kommunen rätt att skjuta katter som inte är öronmärkta och utan halsband.

Inga kommentarer: