tisdag 31 augusti 2010

Febrig o snuvig


Undra om katter någonsin blir febriga o snuviga som jag har blivit i veckan. Selma lagerlöw går ju ut direkt klockan 5.30 på morgonen utan kläder på sig (dock kattpäls) då det är 5-6 plusgrader ute bra många timmar. Jag tror jag blivit smittad av basilusker på tåget och selma åker ju inte tåg ( va ja vet) så kanske är det därför hon inte har feber.

Kände mig fryssen och hade ont i kroppen redan igår, trots det så var ja ute och joggade med rami igår, min nya PT. I dag har jag cyklat och ikväll var jag på jympa i 60 minuter på friskis&svettis, tog det dock ganska lugnt då jag efter en 20 minuter insåg att det var förkylningsont jag hade i kroppen * en djup suck*. Jaja så länge det inte bryter ut helt och febern inte blir högre så tränar jag iaf. I morgon kväll är det IW på tränings schemat, på torsdag jympa el jogging, fredag jympa, lördag vila (ska ju till hässleholm då och träffa emma och hämta JD), söndag jogging.

Öppnade pmet till sofiero internationella idag. Insåg att det är tur att man kan klona sig själv och att vi bytt hund till juniorhandlingen för edith går in som hund 51 i hennes ring dvs runt 11.45-12.00 och emilia och elvis ska vara i juniorhandlingsringen kl 12.00. Jaja ett problem för den 11 september och inte ikväll,ringarna är ju ganska nära varann och jag kanske hiner emellan.

Tar min febriga kropp och besöker john blund nu, go natt

Inga kommentarer: