söndag 2 september 2012

Ensamtid

Hur mycket jag än älskar min dotter & älskar att vara med henne så skulle jag behöva andas lite själv, bara i en timme eller två någon gång i veckan eller i månaden iaf, det är det jag begär. Men nästa vecka ska B börja vara lite ensam med en av hennes alldeles egna låtsas mormors ( hon har 5 st) bara för att jag ska kunna få plugga en timme själv, eller träna själv men framför allt för jag nu i höst inte kan ha med henne på jobbet , nu är B så gammal så hon tar fokus från mina ungdomar så därför kommer det inte att funka att B är med när jag har undervisning varje vecka.

Missförstå mig rätt, jag älskar min dotter över allt annat men någon gång, bara någongång i en timme eller två i månaden skulle det vara skönt att andas egen luft & hämta ny energi & styrka är jag en sämre mamma för att jag önskar detta?

2 kommentarer:

Cajsa sa...

Så känner nog Alla mammor Erika! Iaf så gör jag det!!!! Vi ses sen!!! Kram

Anna sa...

Du är absolut inte en sämre mamma för att du önskar lite egentid! Att vara mamma innebär en massa givande hela tiden och för att orka med att vara en bra mamma måste man få chans att tanka energi. Hoppas du får den tid du behöver!