fredag 15 oktober 2010

Det här med blondin...

Okey nu på morgonen har jag varit en riktig, riktigt blondin på kontoret, inte bara engång utan två gånger och jag skämdes så oerhört mycket efter det. Pinsamt Erika, Pinsamt! Om jag bara kunde tänka mig för innan jag öppnade munnen någongång, Nåja dom andra på kontoret hade roligt åt mig och jag fick skämmas enormt mycket. Tack och lov fick jag iaf kalla in våra IT tekniker för det gick iaf inte att göra detta som jag tydligen enligt mina kollegor borde ha klarat av eftersom jag jobbar på ett IT bolag. Men det som gjorde det roligt var vad jag sa och hur jag sa det, det bjuder jag på.

I dag är det iaf fredag och den här häcktiska veckan för både mig och hundarna och hundarnas "farmor" börjar lida mot sitt slut. Klockan 14.00 i dag får jag åka hem från kontoret i danmark och kan känna mig ledig en hel eftermiddag och en hel lördag iaf. I eftermiddag när jag kommer hem ( 15.45) så ska jag städa och rensa ur hundarnas garderob, en heldel av de gamla hundkläderna ska jag ta med till Staffanstorp på söndag när vi ska dit och utställningsträna. Maria ville skicka med dom kläderna med sina valpar när dom flyttar hemifrån om 2 veckor och jag får mer plats åt nya täcken och overaller till vintern.

På söndag eftermiddag ska jag sedan gå på fotboll med ungdomarna. Det ska bli väldigt intressant och trevligt och jag hoppas att jag inte kommer att vara lika blondin då som jag varit nu på morgonen.

Inga kommentarer: