måndag 4 oktober 2010

Dom hær fruarna på Tv och førnedringsTv

Som alla vet vid det hær laget så har jag vældigt långt att pendla till jobbet.
Från Trelleborg till Køpenhamn. Hursom så hinner man tænka en del då
och nær jag læste Metro i morse om program som "fruarna i New York", Skånefruarna",
Hollywood fruar" och allt vad alla fruar programen heter och sedan har vi det hær Biggest loser programet.

Vi børjar med Fruar programen, varfør ær dessa så populæra? Nær førsta sæsongen var av Hollywoodfruar så var jag tvungen att ta fram Tv3 play och titta på ett avsnitt, efter halva programet insåg jag att jag återgår till att læsa mina bøcker och se mina dokumentærer. Vad ær det vi faschineras øver? Ær det att dom lever ett liv som mer æn hælten av værldens befolkning aldrig kommer i nærheten av? Ær dessa kvinnorna våra førebilder? Jag kan dock erkænna att jag fastnade direkt før hon Maria Montasami eller vad hon heter før hon ær från Væsterås och hon har verkligen tillsammans med sin man jobbat sig upp från noll. Åh andra sidan så har jag mest hørt talas om henne genom mina systrar som ofta citerar denna kvinna i deras bloggar.
Men jag førstår iaf inte varfør mænniskor lægger ner så mycket tid på att titta på dessa program, ær det underhållning att se rika mænniskor kasta bort sina pengar eller vad dom nu gør? Har man inget vettigare att gøra æn att titta på dessa serier? Jag har tack och lov inte kabelTv så jag slipper se dessa programen och jag behagar inte att titta på tv3 eller kanal 5 play heller.

Sedan har vi då Biggest loser Sverige som nu går på Tv4. Nær det gick på kanal 5 tittade jag ofta på det men nu nær det går på Tv4 så har jag endast tittat på några enstaka avsnitt och insett att det ær førnedringsTv. Kanal 5 filmade och hade upplægget på ett annat sætt æn vad Tv4 har, det var stor stor skillnad. Nær jag tittar på ett avsnitt på Tv4 verkar det som att man vill førnedra mænniskorna som jag sa, kanal 5 gjorde att de mænniskor som var med blev førebilder alà " kan hon eller han så kan jag"

Inga kommentarer: