onsdag 26 oktober 2011

1 månad kvar till BF








Idag är det exakt 1 månad kvar till Beräknat födelsedatum. Med tanke på de senaste dagarnas aktiviteter så har jag en stark känsla av att bäbis kommer att komma tidigare, de senaste 4 nätterna har jag nämligen vaknat av sådana enorma värkar att jag trott att nu måste vi åka in, idag kommer bäbisen. Det är ett sådant starkt "tryck" på bäckenet så det känns som att nu, nu händer det, nu kommer bebbe ut och vi hinner inte ens åka 45 minuters bilfärd till Ystad lassarett, men ikke den ligger fortfarande i magen.






Men hur kan man älska någon som du aldrig har träffat så mycket? Varje minut, varje sekund, jag längtar så mycket efter dig bäbis! Idag har bäbisen haft full aktivitet i magen, det har varat nästan oavbrutet från kl 06,30 imorse fram till kl 14,15. Jag var nere och hälsade på babycaféet i församlingshemmet idag när jag endå var inne och jobbade, hursom så när bäbisarna skrek då sparkades och boxades det i magen som aldrig förr, den ville vara med hela tiden och då satt jag nere hos dem i 2 timmar. Så livlig är den minsann, men undra vad som döljer sig därinne, är det en flicka eller en pojke tro? Vad tror ni?



Tänker förövrigt tala om att vi var på Ystad lasarett hos specialistmödravården i måndags och jag får föda normalt (lycka :- ) ) läkaren såg inga direkta problem med det.


2 kommentarer:

Anna sa...

Vad underbart att du får föda som du vill! Då är det bara att hålla tummarna för att bebis håller sig där den är i två veckor till så räknas den ju inte som prematur.

Själv är jag inte bara fascinerad över att man kan älska någon man aldrig träffat, men även över att jag redan älskar ett barn över allt annat och snart kommer jag att älska ett till lika mycket. Det är stort!

ika sa...

Absolut det är det Anna.

och ang att älska ett barn över allt annat, att älska 2 måste vara helt ja stort är nog inte tillräckligt ord tror jag...