torsdag 15 april 2010

lite kort sammanfattning

Jaha nu har det gått nästan en vecka sedan jag bloggade sist och det beror på att jag inte mår så jätte bra just nu. Jag försöker men när jag är själv har jag mest suttit och stirrat rakt in i väggen och inte alls känt igen mig själv och jag fick veta att det är en efter reaktion, en slags depression. Jag har känt mig övergiven och det har väl kommit i omgångar sedan några veckor tillbaka. Min familjeläkare ringde och tryckte på hos psykologen och jag fick tid för krishantering den 11 maj dvs 2 månader efter att jag kom hem från sjukhuset. Hade jag fått det samma vecka som jag kom hem i mars så hade det troligen inte blivit så här fick jag veta. Återigen dagens sjukvård.

Min födelsedagshelg blev över förväntan och jag mådde riktigt bra under hela helgen. Familjen lurade iväg mig till restaurang Horisont på fredagen, och jag och mamma satt och räknade på hur många lastbilar det gick in i båtarna som höll på att lastas. På lördagen åt vi lunch ute vid smygehuk innan det blev grillning på kvällen med svåger och hans familj, svärmor och så klart J, min mor, lillebror och mors sambo. Vi grillade kött som vi köpte hos slaktarn, det blev trevligt. På söndagen åkte familjen C hem till Sala igen, jag hjälpte J att städa upp i trädgården. Jag fick Nintendo Wii av familjen så det tränar jag med varje dag och sen pilatesbollen så klart.

Mamma tröstade mig förresten med att tala om att min morbror fick visa legitimation tills han fyllde 40 både på snusinköp och på systembolaget så det ligger tydligen i släkten och det finns ett hopp om att efter 40 så lär ingen tro att jag är under 18 längre. Min lillasyster bara skrattade.

På lördag ställs jag inför en utmaning utan dess like och jag vet inte riktigt vad jag tänkte med när jag höll med om att det vore en bra utmaning att ge sig på. Jag ska följa med på pilgrimsvandringen och det ska bli väldigt intressant att se om jag klarar det, Elvis ska följa med, Elvis ska förresten bli farfar i slutet av maj, beskedet nådde oss häromdagen och ett av barnbarnen kommer troligtvis att flytta hem till oss i slutet av juli.

Inga kommentarer: