torsdag 2 februari 2012

Charma tant doktor!

Jag tror att jag/vi har världens socialaste unge för när vi kom till sjuhuset i dag då började B flörta med tant doktor och allt som tant doktor gjorde med B var ju himla skojsigt alltså. Tant doktor kollar i öronen och B bara skrattar, tant doktor lyssnar på hjärta och lungor och B bara skrattar, tant doktor drar i höfterna och känner på ljumskarna och B bara skrattar..

- Nej men alltså hon är hängig och slö. Hon är inte sig själv (märktes ju inte direkt nu)

Eftersom B inte visade några direkta symtom på att vara sjuk när hon var inne i rummet hos tant doktor så fick hon ta några blodprov och gissa vad! Jo till och med att ta blodprov var ju himla skojsigt. Ja B blev arg när det stack till och hon "skrikgrät" när sjuksystern tog ut blod men helt plötsligt började hon skratta och jollara och det var ju jätte roligt att få ett plåster på fingret, ännu mer suck.

Tant doktor gick dock inte på B´s sharader utan sa att det märks att barnet inte är frisk och att vi nu måste hålla extra koll på det rinnande ögat och ta tempten 2ggr om dagen och om hon blir sämre ska vi åka direkt till barnakuten i Malmö annars ska vi tillbaka till barnavdelningen här i Trelleborg i nästa vecka och ta nya prover och så.

Inga kommentarer: