måndag 13 februari 2012

den lugna måndagen?

Precis hemkommen från stan. Jag skulle köpa en så kallad one pice eller jump dräkt någonting till B, även om jag inte kan stava de amerikanska namnen så var dräkten iaf jätte söt men den som jag tänkt ut till henne fanns inte hemma i hennes storlek på Kapp Ahl så jag får beställa den på deras hemsida och hittade en jätte söt virkad "jump dräkt" i blå istället som jag köpte på plats innan vi gick vidare till BVC.

Att köra barnvagn i snö är ju inte det roligaste och inte det lättaste, att göra det med influensa i kroppen är 10ggr jobbigare vill jag lova. Men vi flaxade runt på stan, eller runt på stan var det inte utan vi tog bussen och hoppade av på stortorget, släptade in oss till valen gallerian där vi tog hissen upp till Kapp Ahl, handlade, tog hissen ner och pulsade fram i snön bort till vår BVC som ligger nere vid hamnen vilket är precis bakom gågatan på stan, B vägde idag 6360 och huvdet var 40,5. Nästa gång hon ska till BVC ska hon få sin 3 månaders vaccinering.

Efter BVC pulsade vi vidare i snön bort till församlingshemmet där jag hade ett kort möte med en av mina mentorer, åt Soppa på Sopplunchen (det är sopplunch i församlingshemmet varje måndag för 25 kr) och B hoppade gladeligen runt bland tanter och farbröder och annan personal. När soppan var intagen, en god tomat och linssoppa, så lämnde vi en lapp till vaktmästaren om morgondagens psalmer och tog vagnen och pulsade ut i snön igen, bort till A´s kontor och hämtade en utskrift med det jag ska använda mig av till morgondagens gudstjänst och sedan tog vi bussen hem, hoppade av en hållplats tidigare och sprang in på netto för att bla handla mjölk, vad netto är dyrt på vissa saker förresten bla blöjorna till B, hursom på Netto finns den här veckan en sådan där "jump dräkt/one piece" till mig och jag stod och velade om jag skulle köpa en eller inte, det blev ingen men kanske borde ha köpt mig en rosa?

Nu har vi iaf pulsat hem i snön, B sover fortfarande och jag ska sätta mig ner och ta 10 djupa andetag innan bonussonen kommer hem, inte för att jag behöver vara lugn inför det utan jag menar att när han kommer så får han ta B så jag kan gå ut med hundarna och sedan ska det väl vara full rulle hela kvällen som vanligt, fram till kl 20.00 då sätter jag mig under filten, kanske i min "jump dräkt suite" om jag ångrar mig och ber A köpa med en hem, iaf tar fram en skål ostkrokar och knaprar i mig dessa mellan snytningarna och snorpapper och så tittar jag på Familjen Annorlunda.

Inga kommentarer: