onsdag 1 februari 2012

Egen säng, Eget rum

Så här i förkylningstider så är det bäst att B sover i sin egna säng och jag måste klippa navelsträngen någongång? Om det måste ske när hon är 9 veckor eller inte kan diskuteras.

Hursom hon har börjat sova så bra inne i sitt rum på dagarna och häromdagen somnade hon ju för natten i sin säng i sitt rum och hade nog legat kvar där hela natten om jag inte gått in och hämtat henne kl 01,30 för att jag inte kunde sova.

Nu är vi tillbaka lite på samma ruta, kl är 01,31 och jag är fortfarande vaken, dunderförkyld och vaken. B sover som synes i spjälsängen som står i hennes eget rum, barnkammaren även kallat det rosa rummet eftersom det var rosa innan vi tapelserade om. Efter att jag hade lagt B för natten i spjälsängen så kom jag på att detta var kanske inte den bästa dagen att låta henne sova där, eller den bästa perioden att börja eftersom vi har löptiken i sovrummet vilket betyder att sovrumsdörrarna är stängda och så mycket litar jag inte på babyvakten från Philips att jag vill ha stängda dörrar mellan mig och B. Så lösning? Eftersom jag iaf är så fruktansvärt förkyld och A inte är det så sover han i sovrummet med löptiken, hanhundarna sover i vardagsrummet, B sover i barnkammaren i sin spjälsäng och jag har tagit tonåringens rum som ligger bredvid barnkammaren, för S sover hos sin mamma den här veckan. Han kom hem förra veckan och var jätte förkyld och antagligen därför B blev sjuk och eftersom B blev sjuk så blev jag ju sjuk, det kom som en blixt från en klarblå himmel igår kväll.

Inga kommentarer: