tisdag 14 februari 2012

Underbara Cajsa och Majken!

Idag har jag och Birgitta umgåtts med underbara Cajsa och hennes dotter Majken. Cajsa och jag lärde känna varandra när vi var gravida, det var genom en annan gemesam vän som också var gravid i ungefär samma vecka som jag så vi 3 skapade en egen mammagrupp när jag var gravid i vecka 18-19 och Cajsa i 15-16 om jag inte minns fel, sedan dess har vi träffats regelbundet och hade väldigt trevliga mammaträffar och för det mesta var det bara jag och Cajsa, jag tycker att vi fann varandra direkt. Nu när barnen har kommit så träffas vi iaf 1 gång i veckan.



Lilla söta Majken är född 3 veckor efter min lilla Birgitta och jag tycker att man redan nu kan märka att de 2 kommer att bli väldigt bra kompisar, iaf om de fortsätter så här. De är trygga med varandra och har skoj ihop, precis som jag och Cajsa.



Idag var vi på öppna förskolan tillsammans, jag var där första gången förra veckan och ville se hur den kommunala öppna förskolan är jämfört med Kyrkans barnverksamhet och babycaféet som vi går till varje onsdag ( tillsammans med cajsa så klart) sedan B var 11 dagar gammal. Dessa 2 verksamheter kompliterar varandra bra men det är ju absolut inte samma sak, I kyrkan har vi mer en familjär känsla, öppna förskolan är just vad man föreställt sig att en öppen förskola är, typ ett dagis eller hur man nu ska beskriva. Förberedelse till dagis kanske? Idag var det inte ens hälften så mycket folk som förra tisdagen och då är det fortfarande väldigt stökigt och så mot i kyrkan. Hursom så efter 2 timmar orkade varken bebisarna eller jag och C mer så vi gick ner på stan och handlade lite alla hjärtans dag till papporna till våra barn.



Underbara söta Cajsa, ni måste läsa hennes blogg.





1 kommentar:

Anna sa...

Vad underbart med en "bebisvän". Jag har ett par vänner som jag lärde känna när jag var gravid med Malva och vi umgås än. Superkul att få följa de mammorna och barnen!