måndag 11 juli 2011

Mina onda fötter!

aj aj aj vad jag har ont i fötterna som är så svullna. I dag har jag ringt lasarettets sjukgymnastik men dom hänvisde mig till en annan sjukgymnast som hänvisade mig till min vårdcentrals sjukgymnast som har semester, mindre glad för det så just nu är jag glad att jag har doktorer i släkten samt sjuksköterskor så jag iaf kan prata med dom även om det hade varit en stor fördel att få träffa sjukgymnasten nu för både fötterna och händernas skull. Förhoppningsvis hinner jag träffa sjukgymnasten iaf engång innan vi åker till Serbien om 2,5 vecka.





Man ska inte klaga på att vara gravid men det är inte alltid så roligt, det jobbigaste är just fötterna för jag vet ju att svullnaden och smärtan kommer att stiga i grad de närmaste 19 veckorna. händerna kan jag iaf ha mina skenor på vilket underlättar enormt mycket ( karpaltunnelsyndrom) men fötterna? gå i stödstrumpor när det är strålande sol och 28 grader varmt? när stödstrumporna iaf bara underlättar lite och inte hjälper helt, och sedan måste jag byta skor typ 3-4 ggr per dag för jag klarar inte av att gå i ett och samma par + att jag inte kan gå i normala skor utan bara i tofflor.





idag har jag en sådan här "jobbig" dag bara för att jag stod upp i tältet hela dagen igår och jobbade på falsterbo horse show, med stödstrumporna tack och lov annars hade det varit värre, men det gör att jag knappt kan gå idag. Skulle verkligen behöva hitta ett par mycket bättre skor att använda.





Annars tycker jag att allt flyter på bra, magen växer och det är så mysigt och jag är glad att vi började med att hitta olika namnförslag redan för flera veckor sedan för som det ser ut nu så kommer vi aldrig att komma överrens, iaf inte om pojknamn.





Köpte förresten en jätte söt mössa igår på falsterbo horse show till bäbis, ska ta kort på den och lägga upp den här

Inga kommentarer: