lördag 16 juli 2011

Sommaren är tillbaka?

Sommaren kom tillbaka! i alla fall idag, bara hoppas att det håller i sig nu.
Vi har börjat packa här hemma, bättre sent än aldrig. Vi flyttar ju om 3 veckor och om 2 åker vi till Serbien + att vi ska vara borta totalt 4 dagar till inom dessa 3 veckor. Jaja vi flyttar inte så långt och dom som köpt vår lägenhet ska inte flytta in förrän 2 veckor efter att vi har flyttat så det känns ganska lugnt trots allt men jag vill ha nästan allt packat innan vi åker till Serbien i alla fall så man slipper känna stress där nere.

I dag har vi då som sagt packat på förmiddagen, sedan åkte vi en sväng till Beddingestrand och åt lunch samt badade, lite kallt var det minsann, Nu är vi hemma igen och lördagkvällen kommer bestå av packning samt hundvård.

i övrigt så står det på babycenter under vecka 21 aatt man ska läsa böcker som Rut och Knut och lilla Tjut, Magda och Anton och Jamen Benny för det kan hjälpa till att förbereda barn inför att de ska få småsyskon, så jag gick in till S (min 15 åriga bonusson) och sa att jag nu skulle börja läsa dessa barnböcker för honom så att han lättare ska förstå att han ska få ett litet syskon, han bara skakade på huvudet, men lite kul var det.

Inga kommentarer: