lördag 24 december 2011

God Jul



Sitter själv vaken på Julaftons morgon, "tomtemor" ska smyga i paket i julstrumporna till A och lilla B innan de stiger upp tänkte hon, glömde bort det igår kväll/natt. Vi kommer att börja dagen med att gå på julspel i kyrkan, sedan äta lite med S och öppna julklappar innan han ska tillbaka till sin mor där han är och så ska vi bara ta det lugnt, A ska även köra S när han ska aggera jultomte på lite olika ställen.




Vi hade uppesittarkväll med våra goda grannar Y och K igår samt deras hund Chivaz som är Jack Daniels bästa kompis. Jag tror inte att vi vann något på Bingolotto men ska rätta dem över nätet för säkerhetsskull, har nog aldrig varit mindre aktiv i ett Bingolotto program som jag var igår. Vi hade iaf en underbar kväll med Y och K och dom hade köpt en jätte söt mössa B, den är lite stor just nu men om en månad kan hon ha den.




Julkänslan infinner sig inte riktigt, det känns inte som det brukar, vet inte om det beror på att det är 8 plusgrader ute, om det är min smärta, den ekonomiska krisen och alla oroligheter i världen eller vad det är. Men hursom så önskar jag er alla en riktigt God Jul

Inga kommentarer: