måndag 12 december 2011

Tips på hur man får en bebis att vakna

Om man tycker att bebisen sovit lite väl länge och man känner att nu får hon nog vakna snart om vi ska hinna gå ut med hundarna innan vi ska åka till bvc så gör följande för att hon ska vakna:
Först skyndar du dig att göra dig i ordning, ta av dig pyjamasen och ta på dig riktiga kläder, när detta gått på typ 5 minuter, allt för att skynda sig så man är klar innan hon vaknar.. så inser du att hon forfarande sover.. gör då i ordning frukost till dig själv och vips innan mackorna är färdig rostade så hör du barnaskrik... i bästa fall hinner mackorna bli färdigrostade och du hinner ta på både smör och pålägg men precis när du ska ta första tuggan då, då vaknar hon och du hinner mata henne och klä på henne och gå ut med hundarna innan bvc besöket :D ( men äta det får du göra när du kommer hem sen igen då hon somnat nästa gång)

1 kommentar:

Anna sa...

Haha, tänkte precis skriva till dig och tipsa dig om att slamra med bestick i köket, det verkar vara en väckningssignal för alla bebisar :D
Ett annat bra sätt att väcka dem är att byta blöja och sätta på pyjamas för att du själv vill lägga dig. Slår aldrig fel med vår lilla kille!