tisdag 28 september 2010

Tråkk tisdag

Edith Piaff har jobbat som sådan här vårdhund i dag som mina hundar brukar göra.
Jag lämnade Edith Piaff klockan 08.00 i morse hos Eva och på förmiddagen var hon helt själv ( utan sina hundsyskon alltså) på ett besök hos 98 åriga mormor ( inte min mormor men vi säger mormor iaf), Edith Piaff hade inte alls varit lika gosig med mormor som Elvis brukar vara och mormor var orolig att Edith Piaff satt och kissade i hallen när hon hade gått dit och satt sig en stund. Men annars hade det gått jätte fint tydligen, får se om hon ska med dit nästa tisdag också kanske. Resten av dagen har Edith Piaff varit hemma hos Eva medans killarna varit hemma med mig, Edith Piaff behöver ensamhetsträningen och bygga upp sitt självförtroende, sen tror jag iof att alla hundar som lever i en flock mår bra av att vara själva emellan åt. Elvis Presley tar jag ju tex alltid ut själv minst engång om dagen, är han inte med och tränar går vi en promenad på 30 minuter innan jag hämtar de andra 2 och samma sak ska jag börja nu med Jack Daniels så inte han blir lika glyttig och rädd som Edith är.


Det har inte hänt så mycket här hemma annars idag, jag har mest vilat och laddat för en dag på kontoret i morgon, lite pilatseträning och en hel del hundgos. Det har varit och känts som en riktig tråkk tisdag som man säger på salamål. Appropå Sala så har jag kommit in en sådan där "sakna sala period" så det kanske är dags att fundera på om man hinner åka hem något innan jul. Det är en lydnadstävling i Sala den 17 november, kanske ska anmäla Elvis Presley dit? och då ta 2 saker i en smäll eller vad det nu är man säger.

Tråkk tisdagen som dessutom varit väldigt kall börjar lida mot sitt slut och när den sista tvättmaskinen är klar om 45 minuter ska jag hoppa i min pyjamas och gräva ner mig framför tvn innan det är dags att sova klockan 21.

Inga kommentarer: