lördag 18 augusti 2012

Familjepusslet

Storebror är på handbollsturnering i Ystad (ystad open) hela helgen, pappan är med. Mamman tyckte att det blir för långa dagar för lillasyster så dem har stannat hemma, det betyder i verkligheten att nästa gång pappan får träffa dottern en heldag är lördag den 8de september, mamman och dottern åker till Göteborg på tisdag och kommer inte hem förrän nästa söndag kväll. In i det sista vägde vi för och nackdelar men att väcka lilla B redan kl 05,30 för att sedan vara på handboll kl 07.00- ca 19.30 kändes inte som ett alternativ när vi mindes tillbaka på hur jobbigt det var för B för en månad sedan när vi var i Åhus på handboll och då var vi "bara" borta 12-22.

Det är finalspelen i morgon i Ystad och förhoppningsvis fungerar det så att 1. Vi kan följa med eller 2. att pappan är hemma mycket tidigare så han och dottern iaf får en halvdag tillsammans.

Det är ett pussel det här, den 12te september börjar handbollssäsongen på riktigt vilket betyder att storebror har match i stort sätt varje helg, och den 4de september börjar en ny konfirmandgrupp igen vilket betyder att jag är borta varje söndag. Jag har gjort vårt höstschema och såg att nästa gång vi har en helhelg tillsammans är den 24-26 december, ingen risk att vi går på varandra iaf.

Det stora familjepusslet är det jobbigaste pusslet av dem alla, men även det häftigaste och det vackraste.Idag ska jag och B grilla med grannarna och "bara" för att det är bostadsrättsföreningens stora grilldag så är det naturligtvis mulet för första gången på 2 veckor. bara det inte börjar regna nu...

Inga kommentarer: