måndag 27 augusti 2012

Härliga Måndag

Började dagen på bvc, vi måste testa nya knep och göra allt vi kan nu för att få i B gröt och välling och mat, hon hade gått upp alldeles för lite i vikt och ligger under sin viktkurva, fick lite tips jag ska testa men tror att mycket med maten kommer att lösa sig själv from nästa vecka då vi är mycket mer på öppna förskolan och med andra barn igen.

Efter BVC gick vi till öppna förskolan och träffade lite kompisar till B, det var lagom med folk idag där efter promenderade vi bort och jag köpte en födelsedags prestent till B, hon hade somnat i vagnen innan och sov vidare när jag hade kommit hem så hon har inte sett den, den får stå i walk in garderoben till den 25 november, det är en gunghäst från 1980, den är så fin. Eftersom B som när vi kom hem så gick vi vidare och till mataffären när vi lämnat av presenten, så lätt det var att handla idag, direkt när man kommer in på Willys så är det nygräddade munkar och Wienerbröd och kanelbullar men lite till höger hittar man bönorna och de, lite lätt illamående av lukten som infann sig på Willys gick jag till Quinova, bulgur, pumpakärnorna och valnötshyllan.

På eftermiddagen var vi ute med hundarna och började röja undan veckans packning. Vi har haft en helt fantastisk måndag. Nu ska vi dock göra något väldigt tråkigt, åka och titta på ny kyl och frys, vår har naturligtvis gått sönder...

Inga kommentarer: