fredag 21 augusti 2009

Det ska va Cykel på landet


Sitter just nu i det vackra huset med mina favoriter. Fredagen börjar lida mot sitt slut men innan vi går till säng och laddar upp oss några timmar inför lördagens antikrunda så ska vi se vår absoluta favoritfilm, stekta gröna tomater.


Dagen började med en lång sovmorgon, vi steg upp kl 11 el jag cyklade först bort till sjukgymnasten vid 07.30 för att ganska snabbt konstatera att jag tagit fel på dag, hursom tillbaka till sängen och upp igen vid 11 som sagt. När vi pysslat lite i våra respektive hem så tog vi med elvis och hjalmar branting på en lång cykeltur.

Med hjalmar branting i cykelkorgen fick vi andra en ordentlig motionstur och elvis var jätte duktig som orkade hela sträckan som blev lite över en mil. Start i trelleborg centrum vidare mot kyrkoköpinge till mellanköpinge till dalabadet till östra stranden och tillsist hem. Fler cykelbilder från turen på landet kommer i morgon. Otroligt va mycket man ser och finner när man tar cykeln ut på landet, det finns många oupptäckta gömställen längs de krokiga cykelstigarna.

2 kommentarer:

bloggare på icedaniel.se sa...

Är du sosse eller ?

ika sa...

är det bara sossar som cyklar på landet?