tisdag 24 november 2009

idag började jag min arbetsdag redan kl 05 eller egentligen ännu tidigare men det kanske man inte kan säga? Jag vaknade strax innan 03.30 och kunde inte somna om. Satte mig och började skriva en halvtimme senare och snart måste jag väcka hundarna för en morgonpromenad innan jag och Edith Piaff ska till veterinären för att få den andra sprutan.

Jag har fortfarande inte bestämt mig om alla ska få följa med bort till veterinären och att jag sedan tar med samtliga bort till kyrkan så dom får träffa församlingen eller om jag bara ska ta edith med mig. Kanske hinner jag annars hem med henne efter veterinären och cykla förbi kyrkokaffet i församlingshemmet innan kl 09.30? men om veterinären drar ut på tiden som igår så lär jag inte göra det. Kanske ska jag ta med alla iaf så kan dom få gå en längre promenad idag och jag får hoppa lite extra på kryckor och trassla in mig i koppel, ja så gör jag nog.

Jag renskriver ett arbete om inkludering och exkludering, deadline var egentligen i söndags men jag fick sådan panik och kunde inte lämna in, läser igenom det nu i lugn och ro och lämnar in det idag. Sen ska jag sätta mig med Studenternas timrapporter och börja kolla igenom deras schema så dom vet hur dom kan få jobba i december månad. Ska försöka göra så mycket som möjligt idag, jag har ju hela natten på mig också, jag kan ju iaf inte sova nuförtiden. i morgon kan jag inte jobba över då det är möte med kyrkansvänner på kvällen och det är något jag absolut inte vill missa, det är ju nomineringstämma för de kommande 3 åren. Själv vet jag ju vad jag hoppas på men man vet ju aldrig vad som händer och vågar inte hoppas för mycket, vill inte bli besviken.

Dags att fortsätta och sätta fart, om 40 minuter måste vi gå och på 40 minuter hinner man mycket.

Inga kommentarer: