onsdag 21 september 2011

Är det en Sportnörd?




haha jag måste berätta något väldigt roligt, iaf för mig väldigt roligt. Kan börja med att i somras så mötte TFF (trelleborgs FF) AIK hemma på vångavallen i fotbollsallsvenskan och när AIKs hejjarklack väsnades ja då började bäbis att sparka och ha sig i magen. lite halvjobbigt eftersom vi inte stod i AIK klacken utan i trelleborgs klacken men när den klacken väsnades så var bäbis helt lugn...vilket framför allt A blev väldigt ledsen över, men åh andra sidan Trelleborgs FF´s hejjarklack är ju inte mycket att hurra över.


..........hursom så brukar bäbis föra ett väldigt liv i magen när vi är på Simons fotbollsmatcher och man tror lixom att bäbis vill vara med och sparka boll.



Men så idag har handbollssäsongen börjat på riktigt och vi var och tittade på när Trelleborg HBK mötte Eslöv hemma i den allsvenska handbollspremiären och gissa vilket liv det var i magen. Åh jag satt och skrattade hela tiden och A satt bredvid och han såg ju hur det bökades i magen, så offantligt roligt. Det sägs ju att man formar hur bäbisen blir redan när den är i magen, alltså har vi skapat en sportnörd precis som vi själva är, framför allt hans eller hennes pappa och storebror.




Åh nu är det bara 65 dagar kvar, som jag längtar och jag vet att bäbis kommer bli en riktig liten maskot i Sims fotbolls och framför allt handbolls lag och vi, jag och A har äntligen hittat ett och samma pojknamn som favorit, vi har hittat namnet med stort N, fast vi har naturligtvis de andra tänkta namnen kvar på listan också för man vet ju aldrig om det kommer ut en sådan som man tror. På flicksidan är vi sedan länge överrens där har vi till och med 5 favoriter medans vi på killsidan bara har 3 som vi är överrens om, sedan har vi ett varsitt favorit där vi båda säger stort NEJ till varandras förslag.




Bäbis, bäbis du verkar vara en rolig krabat du!


Förresten, Trelleborgs HBK vann årets första match i allsvenskan mot Eslöv! extra roligt naturligtvis.

1 kommentar:

Anna sa...

Ja,det där med namn är sååå svårt! Vi tror att vi är överens om pojknamn, men så vet man ju inte vem som gömmer sig där inne. Namnet kanske inte alls passar! Så har vi flicknamn... listan är lååång och vi har inte börjat närma oss en förkortning av den än. Får se till att listan följer med till förlossningen, så vi vet vad vi har att välja mellan om det är en flicka.