tisdag 11 november 2008

vespa motion

Jobbade halvdag idag, han med 13,40 bussen hem, 20 minuter senare hoppade Daniela på bussen, vi bestämde att vi skulle trotsa blåsten och rida ut, sagt och gjort kl 15.15 red jag bort till daniela i motvind, efter en timmes tur kom jag hem och fortfarande sugen på att trotsa vädret. gjorde klart stallet och mötte upp daniela igen vid 18.30. vi bestämde att vi skulle motionera våra vespor bort till Vellinge och köpa snask och äta pizza. Väl på pizzerian satt 2 väldigt övertrötta blondiner och skrattade åt allt vi kunde. Visste ni tex att en pizza heter Rimini? var det inte i Rimini Blondinbella fick 2 fingrar mellan benen och började blöda? nåja den pizzan ville inte jag äta. fastnade även för namnet " kräftskärtpizza", vek mig av skratt när jag läste just det.

Efter pizzan och vespornas vila skulle de åter få "springa" 9 km hem. Det gick fort hem ska ni vet, nåja fortare i alla fall (40-45km/h), tutandes och herjandes så tror jag alla byar som vi passerade fick veta att på de där vesporna sitter nog 2 väldigt trötta tjejor och nog var det så alltid.

Väl hemma nattade jag hästarna, gick in till mig, pratade med Sala vännen i telefon, började tvätta och tryckte upp säkringen var 5 sekund. Undrar just hur man byter säkring i ett modernt proppskåp, någon som vet?

Så snart tvättmaskinen jobbat klart med mina jeans så ska jag ta en natttur med hundarna, i kväll/ i natt har jag 3 hundar hemma. grannarnas labrador har varit med oss sedan jag kom hem 14.30 och han ska även få dela säng med oss i natt, det gick ju bra sist även om han ville ligga lite för nära Elvis i sängen, närmare bestämt nästan på honom.

1 kommentar:

Anonym sa...

vi är bara bäst :D tack för en sjukt ball kväll igår gumman <3 vi måste ses i helgen så fort du är hemma igen <3 puss o kram Daniela :)