tisdag 10 juni 2008

Fotboll är ju riktigt underhållande


Tänk att Fotboll kunde vara så underhållande, det trodde jag inte, i a f inte på Tv.  

Men idag var det riktigt underhållande. Men jag kan inte bestämma vilket som är roligast, Kommentatorernas dåliga kommentarer eller de blågula gubbarna som tradit jagar en vit boll. 

Varje gång den där Perlskog ska tilltala en grekisk spelare låter det som han säger "nu har du  är kass bollen" och när Wilhemsson skadar sig säger Perlskog " Det ser ut att vara en bristning som kommer ta 3-6 veckor att läka"... hur fatsiken ser han det? Är han en doktor? Han lär ju knappast sitta så nära planen så han kan känna på killen vad som är fel på benet? Eller när den där Uppblåsta Patrik Ekvall säger att det har börjat regna så säger Perlskog "akta kavajen" 

Helt underbart är det i alla fall, kommentatorerna är helt klart bäst!  

Och Zlatan gjorde mål! Wohoo nu vinner Sverige EM för Zlatan har gjort mål, lyckan är gjord! eller hur var det nu? 

Och det roligaste av allt är att när Sverige vunnit en match så fylls hela Amiralsgatan av tutande bilar som kör runt med stora Svenska flaggor, vissa har turkiska flaggor och Svenska flaggor, men mest Svenska flaggor, man blir glad på något sätt. För en liten stund är alla Svenskar och Sverige har en fin sammanhållning. Man kan inte annat än att le.  

Inga kommentarer: