tisdag 10 juni 2008

Sverige, tjalalalala Sverige


Så ikväll spelar Sverige sin första EM match och som vanligt så är förväntningarna skyhöga på Sverige. När Henke Larsson återanlände till landslaget löd rubrikerna " Nu vinner Sverige EM guld". Jo just det, för det är ju bara på Henke det hänger, bara Henke är på plan så vinner vi, Zlatan och alla de andra behöver inte ens vara där, för nu har Henke anlänt och då vinner vi. 

Men Zlatan, ja alla undrar varför han inte är lika bra i det Svenska landslaget som i det Italienska klubblaget (är det inter har spelar i?). Det kanske beror på att han inte har lika bra medspelare i landslaget som i klubblaget? Fast nu har vi ju Henke och då vinner vi. 

Det är Grekland i kväll, men det blir en lätt match, för vi har ju Henke på plan. Att Grekland vann senaste EM guldet, det spelar ingen roll, för vi har Henke och Zlatan och Ljungberg, så vi vinner! Sverige kommer att ta EM guld i år, för vi har Henke och Zlatan. 

Min personliga åsikt? Jag tror det blir en tuff match idag. Vad vågar man gissa på för resultat? 3-2 till Grekland kanske? Fast man ska tänka positiva tankar så jag får säga 2-1 till Sverige och det kommer bli landssorg om inte Sverige vinner idag, och alla kommer skylla på Henke och kanske även på Zlatan. 

Förhoppningarna är stora nu när Zlatan på egen hand (!!) gav ligaguldet till Inter (visst är det Inter som han spelar i?) så då borde ju Zlatan på egen hand kunna ge EM guldet till Sverige?   

Jag har nog varit helt naiv för min syn på fotboll har alltid varit att det vart en lagsport, men enligt kvällspressen så verkar inte så vara fallet.....

Inga kommentarer: