fredag 17 oktober 2008

Åh denna natt, denna snurrande natt


Jag borde göra som hundarna, sova sedan länge. 04.30 ska jag upp, göra mig i ordning, gå långpronenad, gå till bussen, ta tåget och sedan 08.30 vara på kontoret.

Men istället för att sova vill jag bara spy galla över er allihopa. På er som kom med era så kallade expertråd, " ju mer otillgänglig du är då kommer Mr M tillbaka" oj ack så fel ni hade, han gick åt andra hållet och fann ny flicka medans jag lät mig förblindas av min hang up, ni vet han som sa att jag var perfekt och då behanlade mig som skit. Haha nästan skrattretande det här hurni. Den ena behandlar mig som luft, sådant som är där men som man inte kan se, den andre slipper jag möta var dag i alla fall, i själva verket: behöver aldrig mer se, så han kan inte skada mera. Ja lite roligt, nästan så jag skrattar åt det själv.

" vad pigg och fräsch du ser ut, du kommer in med starkt självförtroende och äger rummet, jätte roligt att se dig må så bra" det fick jag höra av mina chefer när jag kom till kontoret i måndags, kul att fasaden håller... Men Om mina chefer och kollegor såg mig ligga vaken nu, 4 timmar innan jag ska upp, då hade dom fått en annan uppfattning.

För bredvid de snarkande "sönerna" ligger hon som har ett brustet hjärta, hon som ångrar att hon lyssnade på expertråden, hon som känner sig ensam och olycklig men ändå njuter av att höra " sönernas" tunga och snarkande andetag. I sängen ligger hon som hittat hem på gården men som känner att något/någon saknas bland alla hästar och hundar. Denna någon har kanske en annan flickvän, bryr sig inte alls om att hon tänker på honom varje vaken sekund, skiter i att hon kämpar eller i huvudtaget existerar. Vet han ens om att hon existerar? I sängen ligger hon som stressar och grubblar på allt så huvuet värker. Hon borde försöka sova nu men istället känner hon att hela värden snurrar, snurrar snabbt förbi henne, kanske är hon bara övertrött, kanske är det faktist så att taket ovanför henne snurrar och nu också sängen.
Nu ska hon iaf sluta yra, ta en nattmacka och tränga sig ner med pojkarna igen. 3,5 timme nu, sedan en dusch, frächa kläder, hundpromenad, frukost, promenad till buss, handla lunch, tåg och sedan jobb med stark fasad för att sedan komma hem 12 timmar senare, ombyte, stallgöra, och avsluta med mysig fredagskväll med hundarna. Något fattas, men vad?

Inga kommentarer: