söndag 21 mars 2010

Edith Piaff fyller 1 år




I dag fyller världens sötaste dumbo tik 1 år, liten blir stor, min lilla tjej fyller 1 år i dag. Hon har fått ett nytt halsband, två aktiveringsspel och en hel del ben utöver en del godis.
Utställningen gick åt pipsvängen för min lilla dumbo i går, hon tyckte inte om domaren och den österikiska domaren tyckte inte om henne. kritiken löd:
Smaller size, a litle small head, big ears at the moment, enough neck, correct topline, a little long, correct schoulders. Need more time. Movent must improve.
Nåja hon blev ju bäst i ras förra helgen i alla fall och Bäst i motsat kön i februari. Det roligaste med kritiken är ju "big ears at the moment", at the moment? ja, men vadå skulle vi komma tillbaka klockan 18 då så kanske öronen krymt? Hunden är 1 år och hennes öron kommer inte att krympa, då får jag nog slänga in henne i torktumlaren och sätta den på 95 grader i 3 timmar i så fall. Nej, min spanska dumbo till vovve duger precis som hon är och att det är en av 4 domare som inte tycker om henne knäcker inte hennes självförtroende.
Idag fyller hon 1 år och det firas med tårta och lek. Aktiveringsspelen som hon fått tyckte både hon och Elvis var riktigt roliga. Det ena är att hon ska lyfta klossar för att få fram godiset (hemma gjord) , det andra är Dog spinny där hon ska snurra en platta för att få fram godiset. Elivs hittade en svårare lösning av det, han stod på plattan och sparkade samtidigt vilket gjorde att han fick flytta hela sin vikt för att få fram godiset, bra workout?

Inga kommentarer: