torsdag 18 mars 2010

Rubrik lös

I dag har jag valt att ta sovmorgon så jag sov ända till klockan åtta, men redan kvart över åtta satte jag igång med sjukgymnastiken. Jag gick (på mitt eget konstiga sätt) i trapporna ner till källaren där jag har tvättmaskinen och stoppade i en maskin tvätt och det märks i armarna att jag tvättade hela dagen i går också, sjukgymnastiken eller träningen i går blev med andra ord alldeles för mycket och i dag ska jag ta det lite lugnare, nåja försöka i alla fall.

Nu på förmiddagen blir det träning, gå en liten runda, tvätta, städa och skriva på datorn, det låter inte som träning för er men det är hård träning för mig och varje dag är ett steg närmare till ett normalt fungerande liv, fast ibland känns det som att drömmen om ett normalt fungerande liv är väldigt, väldigt långt borta, även fast jag vet att det faktiskt bara är 3 veckor sedan jag kunde sitta själv för första gången, så det går ju faktiskt väldigt, väldigt snabbt.
I eftermiddag ska jag i alla fall bli ompysslad. Jessica och Sophie kommer hit och ska ta hand om mig, dom ska bland annat fixa mitt hår så jag kan känna mig lite fräschare och slippa se utväxten där den rödbruna färgen är i luggen.

I går tog jag själv Edith Piaff i utställningskoppel och övade att gå i ringen med henne. Jag skulle vilja orka gå med henne själv på lördag och om jag tränar stenhårt nu i två dagar på att gå lite utan rullatorn med skor på så kanske jag klarar av det? Ringen är ju inte så stor och det skulle vara ett perfekt delmål och ett steg närmare till att kunna ta sig tillbaka till jobbet som ju faktiskt är mitt fokus nu.

1 kommentar:

Malin sa...

Det vore väl underbart om du klarar det? Håller tummarna för att du når det delmålet. Tycker du är jätteduktig! Skönt att bli lite ompysslad idag, det är bra med riktigt vänner!