söndag 28 mars 2010

Mitt bidrag till Världen igår

Så i går var det den här världstimmen igen, mitt bidrag i år var lite av det annorlunda slaget och ganska elakt kan tyckas. Trelleborg bidrog som vanligt med att släka ner det gamla vattentornet men inget annat vad jag kunde se, precis som förra året.

Jag gjorde som jag brukar vid den obligatoriska världstimmen, jag släkte lamporna och tände ljus. Selma lagerlöw, hundarna och jag satt i soffan, Selma Lagerlöw blev irriterad på Edith Piaff och hoppade upp på bordet och vid nedgång från bordet går hon för nära de brinnande ljusen och vad händer då? Jo, Selma Lagerlöws päls tog fire, vad heter det på svenska? Den började brinna och mitt bidrag till jorden blev en stor katthårtuss mindre på detta jordklot och förutom att det luktade bränt i hela huset så hade jag en mycket uppskakad katt här hemma och jag hoppas att hon har lärt sig något av detta, att inte gå förnära brinnande ljus!

I dag har jag annars varit så slut i kroppen så hela eftermiddagen låg jag orörlig i soffan och tittade på film ( läs sov), Edith Piaff och Elvis Presley tyckte att det var ganska trevligt och kurade ihop sig både på mig och bredvid mig och Selma Lagerlöw har hållt sig borta från soffbordet trots att jag inte haft några ljus tända.

Inga kommentarer: