söndag 11 maj 2008

Aldrig mer Jeriko.


Nu har Mr M och jag kommit hem från Jeriko, ett ställe där jag troligen aldrig kommer sätta min fot igen. Jag tyckte det var väldigt jobbigt att lokalen inte hade någon Luft eller ventilation och ändå skickade ut rök från rökmaskiner. 

Människorna på detta stället, i a f för kvällen, kan jag inte kalla "Ellos-brats" utan snarare "urtvättade second hand brats" och "alternativ klädstil brats".  En tjej hade t e x en väldigt, väldigt urtvättad grön bomulls kjol som hade tappat formen för länge sedan, till detta hade hon en urtvättad, något för kort, vit t-shirt utan BH med halvhängiga bröst. En kille hade röda tajta jeans, röd T-shirt och en röd skinnjacka. Fast den killen var lite underhållande, han stod bredbent intill baren och juckade i takt med musiken och såg jätte lycklig ut, jag kunde inte låta bli att skratta. 
  
Jag trodde, efter efterforskningar, att jag klätt mig rätt, men det visade sig att man inte fick ha märkesjeans (LEE) eller en HM blus/skjorta utan som sagt man skulle ha urtvättade second hand kläder på sig. Jag hade i a f rätt skor på mig, om jag varit kille. Tjejerna hade antingen jympadojor eller högklackade, killarna hade convers skor, som jag. 

Det kanske är normalt att det är sådana här personer på sådana här ställen, men det är i a f inget för mig. " I´m to fancy for Jeriko". 

Okey, jag kanske är för hård, jag är verkligen ingen "mode" person (som bara går i svindyra märkeskläder som Gucci eller prada utan snarare blandar Hm/lindex med Filippa K eller billabong) men ibland blir det bara så fel.  Alla har rätt till en andra chans säger man, så jag kanske kan gå dit på en stå up kväll eller ett föredrag istället? 

Sedan ska det tilläggas att detta var första gången jag och rullatorn var ute på en "nattklubb", så kanske är det jag som inte vet hur man ska klä sig? Om jag vill gå och ta en alkoholFRI Öl på någon uteservering så blir det på Lilla Torg, och där kan man i a f inte ha urtvättade second hand kläder på sig, alla hade nog inte sådana kläder på sig, jag var nykter och såg det negativa, så kanske var det bara så: fel människa på fel plats..... 


Inga kommentarer: