fredag 2 maj 2008

vakna av en smäll


Vi sov med fönstren öppna i natt, ett misstag? Eftersom vi har den stora gatan direkt utanför fönstret där det alltid är mycket bilar som kör dygnet runt, både vanliga bilar och poliser, ambulanser, brandkår, så känns det som man inte riktigt får den sömn man behöver. Det är fler vanliga bilar som kör på gatan utanför mig i Malmö mitt i natten, än bilar i Sala under rusningstid... kanske inte säger så mycket? MEn det är alltid trafik, mycket trafik, men man lyckas ändå på något sätt att koppla bort det vanliga billjudet när man är riktigt trött och kan ibland vakna till av de högljudda bilarna men tänker bara "jaha nu har det hänt en olycka igen"

I natt vaknade jag dock av en riktig smäll, jag trodde först det var stormen som slog in något mot fönstret, eller att sopgubbarna inte var särskilt diskreta när de hämtade soporna..MEn när jag såg att klockan var 04 så undrade jag ju just vad det kunde vara ....

När jag sedan slår på nyheterna klockan 07 så säger de " En bomb har exploderat i ett hyreshus i Malmö på Falsterbogatan 22, shit det är ju precis här ju! Så 1+1 = det var troligen denna smällen jag vaknade av. 

På Sydsvenskan kan man läsa om bomben här

Inga kommentarer: