lördag 13 februari 2010

Tack, tusen tack

I dag har jag haft fint besök av mina vovvar. J tog med dom så jag fick fick träffa dom i ingången till ingång 53, mina älskade vovvar som gav mig stryka men ack vad jobbigt det var att se Elvis så ledsen och att skiljas från dom igen efter 10 minuter var ju inte det roligaste men det muntrade upp och det behövdes idag, vet ju inte när jag får se dom igen.

klockan 12 i dag kom ett blomsterbud med en stor blombukett och choklad, tusen tack kära kollegor för er omtanke. ni gav mig hopp och ni gav mig kämparglöd, den finns där någonstans det kan jag lova er. Jag har i dag skickat ett mail som jag hoppas kommer ut till er senast på måndag...tack för all er hjälp i tisdags, jag tänker på er alla! Speciellt tack till Gustav, marie, joakim, jonatan och bodil. men ingen glömd...

dagen har försämrats i dag eller inte dagen kroppen försämras. från 50% utslaget till 2/3dje delar vilket nu inkluderar att vänstersidan börjar ätas upp. jag gör inte mycket själv nuförtiden men vänsterfingrarna är med lite fortfarande. Det gör ont och det är konstigt. Tänderna gör jätte ont så jag kan knappt äta, hela munnen, ansiktet och ja vill vara frisk säger inget mer.

L-J och S tusen tack för allt i dag ni är roliga ni, ni är bäst! ...i morgon kommer folk från trelleborg hit och jag bad kyrkoheden ta med en flaska whiskey åt mig. nu i kväll kommer min bästa becca hit med hennes E. J har varit här sen klockan 14.30 andra gången och i dag ska han visst stanna sa personalen, jag får inte vara själv nu som ja sagt.

förvaras som ett paket men det är visst farligare att vara i lund nu än här, det är tydligen därför jag är kvar idag...

i kväll är det iaf melodifestivalen vi ska se, jag gjorde ju nån gissning där för ett tag sedan andras jonsson tippade jag visst.

Inga kommentarer: